Reparaties

Ook voor al uw voorkomende Goud en Zilverreparaties kunt u bij ons terecht. In principe leveren wij deze wekelijks retour. Ook is het mogelijk om een sieraad naar eigen idee te laten ontwerpen. Graag nodigen wij u uit om in samenspraak met onze goudsmid uw wensen te laten realiseren. In een persoonlijk gesprek willen wij graag de mogelijkheden met u bespreken.

Ook hebben wij diverse voorbeeld ringen in de collectie, het laten vermaken tot een broche of hanger behoort ook tot de mogelijkheden. Zetwerk en een briljant bijzetten verzorgen wij graag voor u.

U kunt bij ons ook terecht voor alle soorten van horloge reparaties en het vervangen van een batterij tot aan een volledige renovatie aan toe.

Tarieven

Reparatie Prijs
Ring (goud) op maat maken vanaf € 20,-
Ring (zilver) op maat maken vanaf € 15,-
Trouwring vermaken vanaf € 100,-
Briljant bijzetten vanaf € 60,-
Goudsolderingen vanaf € 10,-
Zilversolderingen vanaf € 7,50

Het is ook mogelijk om bij ons uw aankoop of reparatie te betalen met “oud goud.” U krijgt bij ons dan de hoogste prijs.

Voor goudinkoop kunt u bij ons informeren voor de dagkoers.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u vragen over onze sieraden? Of heeft u een vraag of opmerking over Juwelier de Sprong? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0575 – 51 65 60 of ga naar contact.

Ga naar contact